Cocoon Brandportal

Home Banner

Houdt de controle over je merk en huistijl met de brandportal beeldbank software van Cocoon. Cocoon slaat bestanden voor je op en zorgt ervoor dat je ze ook weer snel kunt terugvinden. Een Digital Asset Management oplossing die toegang geeft tot alle belangrijke documenten en bestanden.

Waarom is een Brandportal onmisbaar?

Jij weet als geen ander dat de huisstijl van een bedrijf niet alleen maar je visitekaartje is. Er is goed over nagedacht en alle kleuren en uitingen zijn ontworpen vanuit een duidelijke visie. Die wil je consistent uitdragen. Kortom je hebt meer neergezet dan een huisstijl; er staat een brand. En nu zit je erop als de bekende ‘bok op de haverkist’. Maar hoe houd je de controle en hoe zorg je ervoor dat je merk correct wordt gebruikt door collega’s of andere stakeholders? Goede DAM-software, oftewel een Brandportal, is daarbij dé tool die voor een Marketing professional onmisbaar is. Brand consistency is een must.

Agile Content Marketing

In de Online Beeldbank van Cocoon bewaar en deel je al je bestanden. Jouw Cocoon beschermt jou en andere gebruikers tegen onvindbare files en versnippering. Belangrijke documenten worden centraal opgeslagen en zorgen ervoor dat ‘bevoegden’ toegang hebben tot de laatste updates.

Workflow management

Cocoon maakt het managen van jouw bestanden met anderen overzichtelijk. Een eenvoudig bruikbare mediabank in de cloud. Je kunt tijdelijke, beperkte en beveiligde toegang verlenen aan bijvoorbeeld collega’s, franchises, pers of bloggers. Deel in Cocoon ook je draaiboeken, handboek huisstijl en andere beleidsdocumenten om je bedrijfsprocessen en workflow management verder te optimaliseren.

Time to Market korter

De zoekfunctie van Cocoon maakt het mogelijk snel te vinden wat je nodig hebt. De lage abonnementskosten en de tijd die je wint omdat je niet meer hoeft te zoeken naar je bestanden leveren jou en je organisatie een aanzienlijke kostenbesparing op.

Voordelen Cocoon

  • Snel en toegankelijk in gebruik
  • Plug & Play software
  • Compatible met elke CMS
  • Beveiligde opslag in de cloud
  • Diverse bestandsformaten direct klaar voor gebruik
  • Interactieve style guide

Probeer Cocoon 30 dagen en ontdek de voordelen.

Vraag een demo aan

Deze merken werken al met Cocoon Media Management