Cocoon; het Document Management Systeem voor marcom professionals

Home Banner

Cocoon is een Online Beeldbank of Document Management Systeem. Onmisbaar voor het opslaan, terugvinden en delen van bestanden met collega’s of stakeholders. Via een beveiligde toegangscode in de cloud zijn al je belangrijke documenten direct beschikbaar.

Waarom is een Document Management Systeem onmisbaar?

Als marcom professional ben je soms uren bezig met het zoeken naar de juiste bestanden. De mappenstructuur wordt door iedereen aangepast, aangevuld en veranderd. Je hebt te veel materiaal om het goed en snel te benoemen en op te slaan. Kortom chaos. Zonder systeem kost het je te veel tijd om bestanden te vinden, te delen en controle te houden over je bestanden.

Cocoon maakt het digitaal documentenbeheer overzichtelijk en toegankelijk. Via een duidelijke mappenstructuur en door het geven van de juiste tags (gewoon aanvinken) vind je snel je bestanden terug. Ook documenten delen is heel eenvoudig. Je geeft (tijdelijk) een beveiligde toegangscode aan mensen die de bestanden mogen gebruiken. Zij kunnen direct inloggen in de Cocoon-omgeving van jouw organisatie en de bestanden gebruiken.

Probeer Cocoon 30 dagen en ontdek de voordelen.

Vraag een demo aan

Deze merken werken al met Cocoon Media Management