Digital Asset Management Software

Grip, overzicht en controle. Win-Win voor Merk en Team.

Home Banner

Cocoon Media Management

Gebruik de Digital Asset Management oplossing van Cocoon om logo’s, foto’s, video’s, style guide veilig te beheren in de cloud. Cocoon Media Management is een tijdbesparende tool die ervoor zorgt dat stakeholders altijd en overal toegang hebben tot de juiste media bestanden. Door je assets in te delen in overzichtelijke Sets en Tags te koppelen aan je bestanden, kun je het beeldmateriaal eenvoudig terugvinden. De rechtenstructuur van Cocoon zorgt dat je altijd grip hebt op de mediabestanden. Start met Cocoon en organiseer je media assets om slimmer en efficiënter te werken en je brand consistentie te borgen.

Privacy by design

Sla beeldmateriaal veilig op in de cloud via de handige Drag en Drop functie van Cocoon Media Management. Zo kun je snel één of meerdere bestanden uploaden. Vanuit Cocoon kun je veilig beeldmateriaal delen met klanten, pers en andere stakeholders via een beveiligde e-mail link. Zo verlaten je mediabestanden nooit de beveiligde Cocoon omgeving.

Content eenvoudig organiseren

Grip op je merk

Cocoon Media Management is de centrale locatie waar je alle logo’s, afbeeldingen, video’s, stylde guide en andere marketing materialen van de organisatie veilig kunt opslaan. Je kunt mediabestanden slim beheren en snel terugvinden door het gebruik van Sets en Tags. Dankzij het gebruikersbeheer van Cocoon heb jij de controle over de mediabestanden en bepaal je wie toegang heeft tot Cocoon en welke bestanden diegene mag inzien, delen en gebruiken.

Content beheren

Snel starten

De Cocoon Media Management is een ‘Software as a Service’ (SaaS) oplossing met een plug & play karakter. Hierdoor kun je snel starten met Cocoon. Cocoon is online beschikbaar, dus je kunt binnen enkele dagen aan de slag. SaaS-oplossingen zijn eenvoudig aan te passen, flexibel en veilig. Je hebt daarnaast altijd en overal toegang tot vanaf je internet browser.

Hieronder vindt je de opties:

COCOON Product Book

Met COCOON kun je al je assets organiseren, verrijken en delen met de Brand DAM. Je hebt altijd en overal toegang tot afbeeldingen, video’s en huisstijlmateriaal. Download het Product Book en lees meer over de voordelen van COCOON voor Brand Management.

Download Product book

Cocoon Digital Asset Management oplossing

Cocoon is uitermate geschikt voor:

Deze merken werken al met Cocoon Media Management

Reviews

“Ik hoefde niet lang te zoeken naar hoe bepaalde functies werken. Het werkt allemaal heel intuïtief.”

Webcontentmanager

Vion Foodgroup

Het eenvoudig delen van bestanden neemt voor ons een hoop werk uit handen. Cocoon is een handige tool die ons leven als marketeers makkelijker maakt.

Marketing afdeling

Vitility

Cocoon is voor ons een welkome aanvulling in de communicatie met interne en externe partijen en wordt tevens gebruikt ter promotie van onze veelzijdige gemeente.

Marketing afdeling

Gemeente Velsen

Geweldig handige tool Cocoon! Had ik 2 jaar eerder moeten ontdekken, dat had me veel tijd bespaard.

Marketing afdeling

Hamsphire Hotels