Cocoon Auto Tagging Module

Doordat je met Cocoon werkt, bespaar je jezelf al veel tijd omdat je niet eindeloos hoeft te zoeken naar bestanden. Wil je je bestanden nog sneller en beter terugvinden, dan is het belangrijk dat je aan het bestand de juiste tags meegeeft.

Het bedenken van goede tags kan een tijdrovende taak zijn. Daarom introduceren wij een nieuwe, slimme uitbreiding op de TAG module die hierbij helpt. De Auto Tagging module maakt gebruik van de laatste beeldherkenningstechnieken. Hiermee geven we automatisch tag suggesties op basis van beeldherkenning.  Het blijft vanzelfsprekend mogelijk om aanvullend zelf eigen specifieke tags aan de bestanden toe te voegen.

Voorbeeld

Wanneer je een beeld van een kat upload, dan scant de software het beeld en geeft je vanuit de beeldherkenning direct passende TAG suggesties. Uiteraard kun je aanvullend eigen TAGS toevoegen, of niet relevante TAGS verwijderen. Via beeldherkenning verrijk je op deze manier automatisch je complete mediabibliotheek. Het geeft gebruikers sneller en gerichter zoekresultaten.

Vraag een gratis demo aan

Met Cocoon kun je alles opslaan en delen in een slim gestructureerde, web-based omgeving. Zo behoudt je controle over je marketingmateriaal en grip op je merk.

Heb je een vraag?

Gert-Jan helpt je graag verder.

Gert-Jan Dekker

Consultant

023 554 67 55 Connect on LinkedIn