Digital Asset Management voor corporates

Veel organisaties zijn volop in beweging om de overstap naar het nieuwe werken te maken. Deze verandering vraagt binnen organisaties niet alleen veel aandacht voor automatisering en innovatie, het behoud en het op de juiste wijze uitdragen van de corporate brandidentity mag daarbij niet vergeten worden.

De media management software van Cocoon helpt marketing professionals hierbij. Je marketingmateriaal en huisstijldocumenten staan veilig opgeslagen in de cloud en via elk device en elke locatie beschikbaar.

Download de gratis Cocoon gids

Cocoon Digital Asset Management oplossing

Cocoon referenties

DAM helpt je efficiënter te werken

Cocoon is gebruiksvriendelijke SaaS software die snel onderdeel wordt van je dagelijkse bedrijfsvoering en werkprocessen. Je bespaart tijd en moeite door alle bestanden en content op één centrale locatie op te slaan. Met de handige tag-module vind je eenvoudig de meest recente bestanden in het professionele Media Asset Management systeem.

Beschikbare modules in je Beeldbank Media Management Software

Slim brand management

Met de media management software van Cocoon kun je al je marketingmateriaal, huisstijldocumenten en content opslaan en delen in de cloud. Via de webapplicatie zijn de bestanden altijd en overal beschikbaar en kun je mediabestanden veilig en eenvoudig uploaden, structureren en labelen.

Digital Asset management - eenvoudig bestanden doorsturen en delen

Behoud controle over brand identity

Huisstijlmanagement krijgen binnen organisaties vaak onvoldoende aandacht en dat heeft op de lange termijn gevolgen voor de brand identity. Of je nu werkt voor een grote of kleine organisatie, het is ongetwijfeld herkenbaar dat logo’s, letertype, brandbooks en stockfoto’s een eigen leven gaan leiden. Met Cocoon krijg je grip op je huisstijl en heb je controle op de uitingen.