Digital Asset Management voor marketing- en communicatieprofessionals

Cocoon is Digital Asset Management (DAM) software voor het managen en delen van media assets (zoals beelden, video’s en documenten) in de cloud. Via je webbrowser kun je overal ter wereld mediabestanden delen en efficiënt samenwerken. Cocoon is de ideale DAM software voor bedrijven met veel (grote) mediabestanden.

Download de gratis Cocoon gids

COCOON Gids voor communicatieprofessionals

  Cocoon referenties

  DAM helpt je efficiënter te werken

  Als marketeer of communicatie professional werk je dagelijks met digitale media. Cocoon is gebruiksvriendelijke SaaS software die snel onderdeel wordt van je dagelijkse bedrijfsvoering en werkprocessen. Je bespaart tijd en moeite door alle bestanden op één centrale locatie op te slaan. Met de handige Tag module vind je eenvoudig de meest recente bestanden in het professionele Media Asset Management systeem.

  Tags beheren in Beeldbank - Assetbank Cocoon

  Wat levert Digital Asset Management op?

  • Bespaar tijd door al je bestanden op één centrale locatie op te slaan
  • Snel bestanden terugvinden door handige tag-module
  • 100% controle over je mediabestanden in de cloud
   Veilig bestanden delen intern en extern
  Digital Asset management - eenvoudig bestanden doorsturen en delen

  100% controle over je assets

  Met Cocoon heb je controle over je bestanden in de cloud. Je digital assets worden beheerd in een veilige omgeving, zelfs als je ze deelt met gebruikers of andere stakeholders. In de Gebruikers module beheer je de rechten voor het uploaden, downloaden en delen van bestanden binnen de DAM omgeving. beeldbank rechtenmodule