Media Management voor overheid en gemeenten

Cocoon is Digital Asset Management (DAM) software voor het managen en delen van media assets (zoals afbeeldingen, video’s en documenten) in de cloud. Cocoon is daarmee uitermate geschikt voor gemeenten en andere overheidsinstellingen. Zij zijn in toenemende mate opzoek naar betrouwbare samenwerkingstools en efficiëntere werkwijzen. De media management software van Cocoon voorziet in deze behoeften en helpt bij het veilig managen en delen van marketingmateriaal en huisstijldocumenten in de cloud.

Cocoon referenties

Betrouwbaar mediamanagement

De beveiliging van data is een belangrijk speerpunt binnen de publieke sector. Dat geldt ook voor mediabestanden. Om een veilige dataomgeving te garanderen maakt Cocoon uitsluitend gebruik van Nederlandse ISO en NEN gecertificeerde datacentra. Zo treedt Cocoon op als betrouwbare partner binnen de overheidssector.

Slim samenwerken

Binnen de overheidssector groeit de vraag naar slimme en betrouwbare samenwerkingstools. De media management van Cocoon biedt de oplossing in de vraagstuk. Met Cocoon beheer je alle communicatiematerialen en huisstijldocumentatie vanaf een centrale plek ik in de cloud. Dankzij het Set en Tag-beheer zijn bestanden zo snel en eenvoudig terug te vinden.

Middels een uitgebreid gebruikersbeheer kun je specifieke mediabestanden of mappen beschikbaar stellen aan collega’s of externe stakeholders zoals leveranciers of de pers. Zo houd je grip op de huisstijldocumentatie en communcatiematerialen.