NIEUW van Cocoon: de WordPress plugin

Nieuw: Cocoon WordPress Plugin

WordPress is een populair open source content management systeem. Daarom hebben wij een slimme koppeling tussen WordPress en Cocoon ontwikkeld. Na een simpele installatie kun je je WordPress website eenvoudig vullen met mediabestanden direct vanuit jouw Cocoon.

 

Voorkom onnodig tijdverlies

Plannen en organiseren van content is belangrijk maar kost onopgemerkt onnodig veel tijd. Liever besteed je je aandacht aan contentcreatie, merkbeleving en het ontwikkelen van marketingcampagnes. De WordPress plugin van Cocoon helpt je hierbij. Met deze functionaliteit kan je je centrale ‘online beeldbank’ koppelen aan je eigen WordPress website. Door gebruik te maken van deze Cocoon-Wordpress plugin zorg je ervoor dat je veel minder tijd kwijt bent aan het managen en vinden content.

 

Direct toegang tot juiste mediabestanden met de Cocoon WordPress plugin

Met de WordPress plugin geef je webmasters direct toegang tot actuele, goedgekeurde mediabestanden. De webmaster hoeft de marketingafdeling dus niet meer ‘lastig te vallen’ om de benodigde bestanden te krijgen. Doordat Cocoon beheerd wordt door de marketingcommunicatieafdeling, weten de ‘huisstijlbewakers’ ook zeker dat de juiste afbeeldingen gebruikt worden. Het enige wat je hoeft te doen, is nieuwe bestanden, die ook voor de website gebruikt mogen worden, toevoegen aan een aparte set.

 

Ervaar de voordelen

  • Een simpele mediabibliotheek die je faciliteert in het bouwen van toffe pagina’s en posts;
  • 24/7 toegang tot al jouw visuals in WordPress;
  • Tijdbesparend: het managen en vinden van content was nog nooit zo eenvoudig;
  • Veilig beheren en gebruiken van allerlei content in de media galerij;
  • Gemakkelijk en snel de juiste visuals op de juiste plek;
  • Brand management: jij als administrator houdt altijd de controle over welke mediabestanden er beschikbaar worden gesteld via de plugin.

 

Cocoon WordPress plugin, direct beschikbaar

De plugin is een upgrade van je huidige Cocoon omgeving en is direct beschikbaar voor gebruikers van Cocoon. In deze handleiding staan de installatiestappen uitgelegd.

De administrator van jouw Cocoon kan deze koppeling met WordPress activeren. Uiteraard houdt de administrator altijd controle over de mediabestanden. De WordPress plugin kan gebruikt worden vanaf versie 3.3 en hoger.

 

Nog geen Cocoon en wel WordPress?

Bel even 023 554 67 55 op voor de mogelijkheden. We helpen je graag verder.

 

Hulp nodig bij installatie of configuratie?

Bekijk de Cocoon WordPress plugin pagina voor meer uitleg en volg de stappen voor de installatie en activatie. Je kunt ook mailen naar onze supportafdeling:  support@use-cocoon.nl.