Over Cocoon

Cocoon Software Technology BV

Over Cocoon Software Technology

Cocoon is een Digital Asset Management systeem ontwikkeld door Cocoon Software Technology. Cocoon is al sinds 2005 een gevestigde naam in Haarlem, eerder bekend als Online Beeldbank. In 2005 is de eerste Cocoon gelanceerd. Sindsdien is Cocoon continu doorontwikkeld en bieden we een slimme en gebruiksvriendelijke oplossing voor het opslaan en delen van mediabestanden in de private cloud.

 Onze Cocooners

 • Remco Vriesema
  Remco Vriesema

  owner/CEO

 • Gert-Jan Dekker
  Gert-Jan Dekker
  “Efficiënt, gecontroleerd en gecentraliseerd delen en distribueren van materialen levert tijdwinst en voorsprong op. Voor bedrijven waar Content King is, is Cocoon een Must Have.”
 • Jean-Marc Honig
  Jean-Marc Honig

  “Een echte marketeer kan zich inleven in alle aspecten van het product en de doelgroep.”

Onderdeel Just Internet Group

Cocoon Software Technology BV is onderdeel van Just Internet Group; een samenwerkingsverband tussen meerdere bedrijven die hun eigen discipline op het gebied van online media vertegenwoordigen. Het team van +35 medewerkers bestaat uit specialisten op gebied van strategie, design, development, e-commerce, e-mail marketing automation en hosting diensten. Alle business units werken nauw met elkaar samen voor het behalen van een optimaal resultaat voor onze klanten.

Heb je vragen?