Case Vitility | Retail “We make your life easier”

Home Banner

Eenvoudig grip op merkbeleving met Cocoon

Vitility is leverancier van producten die de dagelijkse activiteiten, zoals koken, eten, drinken, douchen en het uitoefenen van hobby’s makkelijker maakt. De producten zijn goed doordacht, comfortabel, slim gedesignd en daardoor bruikbaar voor een zeer brede doelgroep. Inmiddels zijn de producten verkrijgbaar bij meer dan 800 winkels in Nederland en is Vitility ook actief in het buitenland.

Om alle toeleveranciers, dealers, wederverkopers, pers en eigen interne afdelingen te voorzien van de juiste product- & sfeerfoto’s, promotie- & marketingmaterialen en instructievideo’s, maakt de marketingafdeling gebruik van de media management software van Cocoon.

Hierdoor hebben zij niet alleen grip op de merkbeleving van hun klanten, maar is Cocoon ook een slimme keuze die naadloos aansluit bij de pay-off en het beleid van de organisatie, “We make your life easier”.

“Momenteel voorziet Cocoon dagelijks zo’n 65 actieve gebruikers”

Wat is de dagelijkse ervaring van Vitility?

“Momenteel voorziet Cocoon dagelijks zo’n 65 actieve gebruikers van de juiste en actuele marketingmaterialen. We hebben momenteel zo’n 3.000 bestanden online en dit aantal groeit eigenlijk iedere dag. Als gebruiker kun je in de media management software eenvoudig zoeken naar de bestanden die je nodig hebt. Het enige waar wij als beheerder voor zorgen, is dat het meest actuele materiaal online beschikbaar is en dat gebruikers toegang hebben tot de voor hen relevante bestanden.

Het eenvoudig delen van bestanden neemt voor ons een hoop werk uit handen. Of het nu voor drukwerk of voor een eigen nieuwsbrief is, je kunt eenvoudig kiezen tussen hoge en lage resolutie bestanden. Kortom, een erg handige tool die ook ons leven hier op de afdeling makkelijker en dus aangenamer maakt,” aldus de marketingafdeling van Vitility.

Interesse in Cocoon?

Vraag een gratis demo aan