Update: Cocoon versie 2.5 beschikbaar

Update: Cocoon versie 2.5 beschikbaar

Update: Cocoon versie 2.5 beschikbaar

Vanaf 20 april 2016 is Cocoon versie 2.5 beschikbaar. Deze update introduceert nieuwe features en diverse stijl, performance en beveiligingsupdates.

Nieuw in versie 2.5:

  • De upload snelheid is bij grote bestanden met 50% verbeterd;
  • Openbare beeldbanken tonen nu ook het tag filter;
  • Download meerdere image formaten naast de web- en originele versies van de beelden;
  • Filter op custom velden;
  • Nieuwe settings module.

Meerdere download formaten beschikbaar

Update: Cocoon versie 2.5 beschikbaar
Update: Cocoon versie 2.5 beschikbaar

Cocoon beschikt nu over meerdere download formaten. Dit betekent dat je naast het originele- en web formaat, tot maximaal 4 formaten vooraf kunt definiëren. Deze optie wordt niet automatisch geactiveerd en geldt alleen voor nieuwe uploads. Wil je graag meerdere download formaten instellen in jouw Cocoon? Neem contact op met de support afdeling via 023 – 5318874 of e-mail.

Daarnaast worden downloads in de download sectie niet langer per bestand weergegeven, maar per gekozen download formaat. Je kunt nu ook je winkelwagen  eenvoudig legen via een prullenbank-icoon.

Filteren op custom velden

Binnen deze versie 2.5 heb je aanvullend de mogelijkheid om bestanden te filteren op custom velden. Dit betekent dat gebruikers naast tags, sets, bestandstype en periode een uniek eigen filter kunnen toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan een custom veld waarmee je aangeeft dat een bestand rechtenvrij is of de naam van de fotograaf.

Beheer zelf je instellingen

Dankzij deze update kunnen administrators hun eigen Cocoon nu ook zelf personaliseren in de nieuwe settings module. Denk hierbij aan het personaliseren van  logo, huisstijlkleuren en intro- achtergrondafbeelding.
Update: Cocoon versie 2.5 beschikbaar

Meer informatie?

Cocoon Media Management Software is een veilige en gebruiksvriendelijke oplossing voor het opslaan en delen van mediabestanden in de cloud. Als gebruiker heb je hierdoor de volledige controle over jouw marketing materiaal en huisstijl documenten en deelt deze eenvoudig met andere gebruikers en stakeholders.

Interesse in Cocoon of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze consultants via 023 5546755.