Documenten, whitepapers & meer!

Home Banner

We hebben alle belangrijke documenten overzichtelijk op een rijtje gezet. Zoals het de gids voor communicatieprofessionals, whitepapers met tips voor huisstijlmanagement en een benchmark over digital asset management.

De gids voor communicatieprofessionals

Altijd al meer willen weten over merkconsistentie, effectief samenwerken als communicatieprofessional of gewoon benieuwd naar de laatste trends & ontwikkelingen binnen dit mooie vakgebied?

Download de gratis gids

Gids-2020

Digital Asset Management Gids 2020

COCOON is een digital asset management oplossing, dat verder gaat dan de traditionele beeldbank. In onze Digital Asset Management gids leggen we uit wat de voordelen van een DAM zijn.

Download de DAM-gids

DAM-gids

Een effectieve Customer Journey in vijf stappen

Klaar voor Content Marketing van de toekomst? Design Thinking gaat je helpen de klant centraal te stellen.

Content Driven Experiences

8 tips voor efficiënt beheer van je communicatiemateriaal

Als marketing professional word je vanuit de interne organisatie, klanten, leveranciers en de pers continu gevraagd om communicatiemateriaal te delen. Huisstijldocumenten, marketingmateriaal, bedrijfspresentaties, productvideo’s en stockfoto’s staan vaak op verschillende locaties opgeslagen. In deze whitepaper delen we 8 tips voor efficiënt huisstijlmanagement.

Download Whitepaper

 

Download Product Book COCOON

Wil je alles weten over de Brand Content Management om jouw merk goed te laden?

Download Product Book

Efficiënt content management voor ledenorganisaties

Werk je voor een branche- of vakvereniging, stichting of andere ledenorganisatie? Dan werk je dagelijks met veel content die je via diverse kanalen moet verspreiden. Hoe beheer je dit efficiënt? Download de whitepaper en optimaliseer in 4 stappen je contentmanagement met DAM software.

Download Whitepaper

Media management voor overheid en gemeenten

Wanneer je werkt voor een overheidsinstelling wil je er zeker van zijn dat al jouw huisstijl- en marketingmateriaal op een veilige en centrale locatie is opgeslagen. Bepaal zelf voor wie en welk beeld-, video- en huisstijlmateriaal openbaar beschikbaar is.

Download Whitepaper

Heb je een vraag over Cocoon?

Voor meer informatie over Cocoon neem je contact op via het contactformulier.

Of bel met een van onze consultants:

Gert-Jan Dekker

Consultant

023 554 67 55 Connect on LinkedIn