Publieke API

Home Banner

Koppel met onze API Cocoon aan andere software 

In de software van Cocoon zit standaard een application programming interface (API). Dit geeft de mogelijkheid om de software van Cocoon te laten communiceren met andere software. Zo kun je bijvoorbeeld een content management systeem koppelen aan onze online omgeving. Ook andere externe applicaties, zoals websites, ERP-software of bijvoorbeeld een intranet zijn eenvoudig te koppelen aan Cocoon. 

De API is de sleutel tot succes

De API geeft je de mogelijkheid om al je marketing-/huisstijl materiaal en content vanuit één locatie te beheren. Moet een bestand worden aangepast, dan wijzig je dus alleen vanuit de Cocoon software. Super handig wanneer je dezelfde bestanden over meerdere plekken verspreid hebt staan. Een mega tijdsbesparing en je voorkomt dat op sommige locaties (bijvoorbeeld op je website) nog oude versies van jouw materiaal te vinden zijn. Dit draagt bij aan de merkconsistentie van jouw organisatie. Ook biedt het je de mogelijkheid om vanuit bijvoorbeeld het CMS van jouw webshop meteen toegang te hebben tot alle productfoto’s die je nodig hebt. 

Heb je interesse in Cocoon?

Een standaard API-module kost slechts € 50 p/m. Wil je meer over de tarieven weten, neem dan een kijkje op onze tarievenpagina. Heb je interesse in de Cocoon software? Vraag dan nu een gratis demo aan of neem contact op met één van onze consultants.

Vraag een gratis demo aan

Cocoon modules

Cocoon bevat veel functionaliteiten. Niet alle functionaliteiten zijn
van toepassing voor jou als gebruiker. Bepaal zelf welke modules je activeert.