Cocoon; het Document Management Systeem
voor marcom professionals

Cocoon is een Online Beeldbank of Document Management Systeem. Onmisbaar voor het opslaan, terugvinden en delen van bestanden met collega’s of stakeholders. Via een beveiligde toegangscode in de cloud zijn al je belangrijke documenten direct beschikbaar.

Waarom is een Document Management Systeem onmisbaar?

Als marcom professional ben je soms uren bezig met het zoeken naar de juiste bestanden. De mappenstructuur wordt door iedereen aangepast, aangevuld en veranderd. Je hebt te veel materiaal om het goed en snel te benoemen en op te slaan. Kortom chaos. Zonder systeem kost het je te veel tijd om bestanden te vinden, te delen en controle te houden over je bestanden.

Document Management Systeem Cocoon, software voor marketing professionals

Met Document Management Systeem Cocoon organiseer en deel je gemakkelijk documenten vanuit een beveiligde cloud.

Documenten organiseren en delen in de cloud

Cocoon maakt het digitaal documentenbeheer overzichtelijk en toegankelijk. Via een duidelijke mappenstructuur en door het geven van de juiste tags (gewoon aanvinken) vind je snel je bestanden terug. Ook documenten delen is heel eenvoudig. Je geeft (tijdelijk) een beveiligde toegangscode aan mensen die de bestanden mogen gebruiken. Zij kunnen direct inloggen in de Cocoon-omgeving van jouw organisatie en de bestanden gebruiken.

Download de whitepaper
over efficiënt media management

Hoeveel tijd en kosten bespaar je als je alle mediabestanden kunt opslaan,
delen en eenvoudig terugvinden met behulp van Cocoon?

Workflow management

Deel in Cocoon ook je draaiboeken, handboek huisstijl en andere beleidsdocumenten om je bedrijfsprocessen en workflow management verder te optimaliseren. Via een gedeeld platform heeft iedereen beschikking over de laatste updates van bestanden.

 

Meer dan een digitaal archief

Cocoon genereert ook verschillende bestandsformaten voor je. Bijvoorbeeld een formaat geschikt voor drukwerk, social media of website. Je kunt zo het juiste bestand eruit pikken en dat bespaart enorm veel tijd. Bewerken in een beeldbewerkingsprogramma als Photoshop is niet meer nodig.

Voordelen Cocoon

  • Snel en toegankelijk in gebruik
  • Lage abonnementskosten
  • Compatible met andere platforms (o.a. WordPress en Drupal)
  • Beveiligde opslag in de cloud
  • Diverse bestandsformaten direct klaar voor gebruik
  • Uitstekende helpdesk en support

Probeer Cocoon 30 dagen en
ontdek de voordelen.

Organisaties die Cocoon succesvol inzetten: