Cocoon; Document Management Systeem voor marcom professionals

Home Banner

Cocoon is een Online Beeldbank of Document Management Systeem. Onmisbaar voor het opslaan, terugvinden en delen van bestanden met collega’s of stakeholders. Via een beveiligde toegangscode in de cloud zijn al je belangrijke documenten direct beschikbaar.

Waarom is een Document Management Systeem onmisbaar?

Als marcom professional ben je soms uren bezig met het zoeken naar de juiste bestanden. De mappenstructuur wordt door iedereen aangepast, aangevuld en veranderd. Je hebt te veel materiaal om het goed en snel te benoemen en op te slaan. Kortom chaos. Zonder systeem kost het je te veel tijd om bestanden te vinden, te delen en controle te houden over je bestanden.

Brandportal, merkportaal, of Brand portal

Cocoon maakt het digitaal documentenbeheer overzichtelijk en toegankelijk. Via een duidelijke structuur en een gebruiksvriendelijke interface. Door gebruik te maken van TAGS vinden gebruikers bestanden snel terug.

Een Document Management Systeem wordt ook wel Digital Asset Management software genoemd. Lees op deze pagina wat Digital Asset Management voor de organisatie kan betekenen.

 

Brandportal, merkportaal, of Brand portal

Probeer Cocoon 30 dagen gratis en ontdek zelf de voordelen.

Vraag een demo aan

Deze merken werken al met Cocoon DAM software