Video tutorials

Op deze pagina vind je korte video tutorials van Cocoon over het gebruik van de verschillende modules van de media management software.

Bestanden delen

Met Cocoon media management kun je eenvoudig mediabestanden delen en doorsturen vanuit je eigen cloud omgeving. Selecteer je bestanden, voeg ze toe aan je winkelmandje en stuur ze door via e-mail. In deze video laten we zien hoe je dit precies doet.

Bestanden downloaden

Met Cocoon kun je eenvoudig en snel bestanden downloaden om vervolgens te delen met collega’s en andere belanghebbende. Door Cocoon als centrale locatie te gebruiken voor alle media bestanden beschik je altijd over de meest recente versies.

Set beheer

Met Cocoon kun je bestanden overzichtelijk structuren met ‘Sets’ en ‘Tags’. Zo heb je altijd een overzicht van de meest recente mediabestanden. In deze video laten we je zien hoe je ‘Sets’ gebruikt

Tag beheer

Met Cocoon kun je bestanden overzichtelijk structuren met ‘Sets’ en ‘Tags’. Zo heb je altijd een overzicht van de meest recente mediabestanden. In deze video laten we je zien hoe je ‘Tags’ gebruikt.

Bestanden uploaden

Met Cocoon kun je nieuwe bestanden eenvoudig uploaden. Zo zorg je ervoor dat je collega’s altijd over de meest recente mediabestanden beschikken. In deze video laten we zien hoe de upload functie werkt.

Bestanden zoeken

In Cocoon is het mogelijk om bestanden eerst goed te (laten) keuren, voordat ze in de cloud omgeving beschikbaar zijn voor gebruik. Dit helpt je om het overzicht binnen Cocoon te bewaren. In deze video leggen wij je uit hoe de goedkeurmodule werkt.

Gebruikers toevoegen

De ideale staf voor brand en media management bestaat uit een administrator, managers en verschillende gebruikers. De rollen hebben ieder hun eigen rechten en samen zorgen zij voor succesvol gebruik van Cocoon. In deze video leggen wij uit hoe de rechten per rol configureert.

Ik heb toch nog een vraag

Neem dan contact op met onze support afdeling via 023 554 67 55 of stuur een e-mail.

Terug naar de kennisbank