Cloud opslag software voor media management

Home Banner

Als marketing of communicatie professional werk je dagelijks met mediabestanden. Cocoon is de beste cloud opslag software voor bedrijven met grote hoeveelheden mediabestanden die online willen samenwerken. Met de gebruiksvriendelijke media management software kun je al je media assets opslaan in de cloud. Via je webbrowser hebben jij en je collega’s altijd en overal online toegang tot de meest recente logo’s, huisstijlitems, afbeeldingen, productfoto’s en video’s.

Mediabestanden opslaan in de cloud = kosten beparen

Cocoon is de beste media opslag oplossing om kosten te besparen. De gebruiksvriendelijke DAM software wordt binnen no-time onderdeel van je dagelijkse bedrijfsvoering en werkprocessen. Je kunt mediabestanden opslaan in de cloud en online beschikbaar maken voor alle belanghebbenden. Hiermee bespaar je direct tijd in het dagelijks doorsturen van de meest recente logo’s, productfoto’s, stockimages en marketing materialen.

De opslagruimte is onbeperkt en maakt het eenvoudig om grote bestanden te delen via een beveiligde email link. Geen gedoe meer met het versturen van grote bestanden via email of openbare cloud oplossingen als Dropbox en wetransfer.

Makkelijk content delen

Waarom mijn media archief opslaan in de cloud?

  • Bespaar tijd door al je mediabestanden op één centrale locatie in de cloud op te slaan
  • Vind snel bestanden terug door de uitgebreide zoekfilters en tag-module
  • 100% controle over je mediabestanden in de cloud
  • Veilig werken in de cloud
  • Eenvoudig grote mediabestanden delen met collega’s en leveranciers

100% controle over je online opslagruimte

Met de media management software van Cocoon heb je zelf de volledige controle over de bestanden die jullie online opslaan in de cloud. Je media assets worden beheerd in een veilige omgeving, zelfs als je ze deelt met gebruikers, klanten of leveranciers. In de gebruikersmodule beheer je de rechten voor het uploaden, downloaden en delen van bestanden binnen de cloud omgeving.

Interesse in online opslagruimte van Cocoon?

Gratis demo aanvragen

Deze merken werken al met Cocoon Media Management

Cocoon is uitermate geschikt voor: